9 Kasım 2016 Çarşamba

Uzun Bir Aradan Sonra ^.^

Uzunca bir aradan sonra selam vermek istedim :)
Ne çok olmuş buraya yazmayalı.. Şu satırları yazmak bile öyle tuhaf hissettirdi ki :)

Neyse, direkt konuya gireyim ben öyleyse :)


Sevgili dostlar, ben evlendim! Evliler kervanında artık ben de varım :)


Rabbime sonsuz hamd.. Evlilik öyle güzel ki.. Şimdi hem mahremiyet, hem de nazar endişesiyle mutluluğumu izah etme çabasına girmeyeceğim ama sadece demek istediğim tek bir şey var; birbirini Allah için sevince ve Allah rızasını gözetince, evlilik bence bu dünyada cenneti bizzat yaşamak demek... Henüz evlenmemiş olanlara Rabbim tez zamanda iki cihanda göz aydınlığı olacak hayırlı eş ve hayırlı izdivaç nasip etsin, evli olanlara da eşleriyle iki cihan saadeti ihsan etsin. Evlilik çok güzel bir şey arkadaşlar, evlenin :) Tabii doğru kriterlerle değerlendirin karşısınızdaki kişiyi ve bolca dua edin. Evlilik bir insanın bu dünyada verebileceği en zor ve en önemli kararlardan biri.

Ahh, hazır başlamışken bir müjdeli haberi daha paylaşayım sizlerle :) 



Ben anne oluyorum! Evet evet, anne oluyorum :) Dört aydır içimde büyüyen bir bahar çiçeğiyle aydınlanıyor günümüz :) Öyle güzel bir mutluluk ki, tarif etmek istesen de edemiyorsun :)

Şu bir gerçek ki, daha ilk öğrendiğin andan itibaren tüm hayatını, benliğini değiştiren bir mucize bu annelik. Kendinden de önce onu düşünüyorsun. Babalığı ben tecrübe edemiyorum ama eşimden gözlemlediğim kadarıyla inanılmaz heyecanlı :) Daha hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren her gün, sabah akşam miniğimizle konuşuyor, muayenemizin olduğu sabah erkenden kalkıp hazırlanıp bir an önce hastahaneye gidip doktorun kapısının önünde beklemek istiyor :) Özellikle hamileliğimden bu yana, namaz sonrasında uzun uzun dua ederken buluyorum eşimi... "Babanın evladına duası, peygamberin kavline duası gibidir" buyurmuş Resulullah asm Efendimiz. Rabbim inşaAllah bize de emanetimize sağlıkla, sıhhatle kavuşmayı ve yine razı olacağı şekilde İslam ahlakı üzere yetiştirip vatana millete, İslam-ı mübine hayırlı bir insan yetiştirmeyi nasip eder...

İnsan hakikaten bu mucize karşısında ne yapacağını, nasıl davranacağını, nasıl şükredip dua edeceğini şaşırıyor.. Bizim yuvamızı böyle bir ikramla lütuflandırdığı için Rabbimize sonsuz hamd...Dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip olsun inşaAllah..


Bu arada, bloğa uzun zamandır yazmıyorum ama instagramda aktifim :) Bloğa benzemiyor elbette ama kendim ve beni takip edenler için hayra vesile olacak şekilde yazılar ve kendi hayatımın fotoğraf güncesi şeklinde fotoğraflar paylaşmaya gayret gösteriyorum. Belki takip etmek isterseniz, instagramda " yenilerkendinihayat " kullanıcı adıyla beni bulabilirsiniz :) hatta bloğumun sağ yandaki instagram butonuna tıklarsanız direkt olarak profilime de ulaşabilirsiniz :)

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar sevgili dostlar. Bu arada, bir yıldır yazmayınca milyon tane düşünceyi ve yaşanmışlığı derleyip yazıya dökmek çok zor oluyormuş :)

Aşkla Kalın!


12 yorum:

  1. tekrar hayırlı olsun canım benim :) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Merak ettim cinsiyeti belli mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de buradan teşekkürlerimi ileteyim tekrardan canım :)

      Sil
  2. Aaaa hayırlı olsun inşallah canım. Sağ salim kucağınız almayı nasip etsin allah. Dünyanın en güzel duygusu bence anne olmak. Çok farklı. Allah isteyen herkese nasip etsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn ablacım, isteyen herkese nasip olsun, cidden dünyanın en güzel duygularından biri anneliği hissetmek, kim bilir anne olmak nasıl güzeldir.. Rabbim inşaAllah sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip eder miniğimize :)

      Sil
  3. Hayırlı olsun, tebrik ederim:) Hem evliliği, hem bebeği:)

    YanıtlaSil
  4. hayırlı uğurlu bol mutlu yıllarınız olsun:)) Hele bebeğiniz için sağlıklı dünyaya geldin. Allah'ın kadına yaşattığı en güzel duygu bence hamilelik ve anne olmak. Tez zamanda hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elmas Hanım ne güzel dilekler, dualar bunlar eksik olmayın, çok teşekkür ederim :) Sevgilerimle :)

      Sil
  5. İnstagram'da tebrik etmiştim ama bir kez daha edeyim :) Çok sevindim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de buraya yazayım diyorum ama bir türlü olmadı. İnstagram daha kolay geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar teşekkür ederim sevgili Esra :) Ben de bir yılın üzerine ancak dönebildim, gerçekten instagramda paylaşım yapmak çok daha kolay geliyor :)

      Sil
  6. hayırlı olsun canım..çok sevindim adına.
    evini bir merak ettim sorma.:)
    o kadar çeyiz alışverişinden sonra...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Fatma, buraya çok vakit ayıramıyorum ama instagramda oldukça aktifim :) İnstagram hesabın varsa oradan görüşelim canım, sevgiler :)

      Sil

Can-u gönülden yapılan birkaç satır kelamdır bu blog sahibesini sevindiren :)

BLOG DESIGN-Değmesin Yağlı Boya