3 Haziran 2014 Salı

Kitap Kokusu - Mutluluğun Öteki Yüzü


 Selamlar, sevgiler herkese.

Son zamanlarda okuduğum bir kitaptan bahsetmek istiyorum kısaca.


Sere Prince Halverson'un "Mutluluğun Öteki Yüzü" isimli kitabını bir ay önce almıştım aslında. Başladığımın üzerinden neredeyse ay geçti çünkü çok gereksizce uzatılmış ayrıntılar vardı. Haliyle hızlı ilerleyemiyordum. Her elime aldığımda sıkıldım, sanırım biraz da olumsuz bir yargı oluştu kafamda bu yüzden bırakıp başka kitaplarımı bitirmeye koyuldum. Kitabı tekrar elime almak istediğimde de başa alarak okumak zorunda kaldım bu yüzden. Ama olayların hararetlenmeye başladığı yerden sonra da nasıl bittiğini anlamadım açıkçası.

Kitap hakkındaki düşüncem olumlu, okumak isteyenlere tavsiye edebilirim. Anlatılan hikaye de güzel ve gerçekçi. Hani böyle herşeyin altın tepsiyle sunulduğu o muhteşem aşk ve mutluluk dolu hayatlardan bahsetmiyor kitap. Aslında kitabın başlığı için uygun görülen isim, hikayeyle tam olarak örtüşüyor.


Hayatını çeşitli sıkıntılar yaşamış ve mutluluğu kaderin ona sunduğu yeni bir insan ve onun iki evladıyla bulmuş bir bayanın, Ella'nın hikayesi yer alıyor kitapta.

"Doğurmak mı anneliktir büyütmek mi?" sorusunu sık sık sordurtan, olaylar esnasında
karakterlerle empati kurmanıza neden olan samimi bir hikaye. Çocukların yaşadıkları olaylar ve ruh halleri de ister istemez insanın halet-i ruhiyesini etkiliyor okurken. Öte yandan hararetli bir velayet davası da var ki, iki ana karakter arasında yaşananları okudukça sinirden siz geriliyorsunuz :)

Arkadya Yayınları'nın kapak tasarımı ve şirin püsküllü ayraçları için söylenecek söz zaten yok :) Kitabın kapak resimini merak edenler resmi büyütmek için üzerine tıklayabilirler.


 Listesine bu kitabı ekleyen arkadaşlara şimdiden keyifli okumalar.

Aşkla kalın!




6 yorum:

  1. Arkadya yayınevi kitaplarını ennn çok bu püsküllü ayraçları için seviyorum ve ayrıca bu güzel mi güzel kapakları ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım aynen ben de bayılıyorum o püsküllü ayraçlarına :) Kapak tasarımı konusunda gerçekten aştılar kendilerini :)

      Sil
  2. Kuzummm bir aydır doğru düzgün kitap okuyamıyorum desem :( ve inanki çook özledim okumayı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayatım sen şimdi evliliğe ve evli hatun rolüne alışmaya çalışan bir bayansın, düzenini oturttuktan ve alıştıktan sonra herşey normale döner Allahın izniyle :)

      Sil
  3. ben de okumuştum bu ktiabı.
    kitap acıtasyona çok müsait ancak hiç acıtasyon yapmıyor. yazar biraz sıksa hepimizi çok fena ağlatıp perişan edebilirdi. konuya rağmen çok gerçekçi yaşanmış bir hikey gibi süslemeden anlatmış. ben desevmiştim ancak herkes beklediğini bulamayabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin de beğenmiş olmana sevindim canım :)

      Sil

Can-u gönülden yapılan birkaç satır kelamdır bu blog sahibesini sevindiren :)

BLOG DESIGN-Değmesin Yağlı Boya