24 Kasım 2014 Pazartesi

İyi Ki!

İnstagramda paylaştığım ufak bir notu burada da paylaşmak istedim. Eminim bloğumu takip edenler arasından instagramdan beni takip etmeyenler de var, bu yüzden haksızlık olmasın istedim :)

*

"Ufak bir kız çocuğuyken en büyük hayallerimden biri 17 yaşında olabilmekti. 

Keşke her hayalim bu kadar hızlı gerçek olsaydı :)

 O zamanlar, biri bana "Bırak 17 yi, 25i göreceksin" deseydi muhtemelen gözümde bu yaşı fazlasıyla büyütüp, 25 yaşımdaki halimi hayal etmeye çalışırdım... 

İnanın, hayat öyle hızlı bir şekilde geçiyor ki... Ben bile bu kadarını tahmin etmiyordum :)

 Neyse efendim... Lafı dolandırıp anlattığımın farkındayım.. 

Demek istediğim odur ki; bugün benim doğum günüm. 25 yaşıma kadar her koşulda beni karşılıksızca seven, en ihtiyaç duyduğum anlarda her zaman yanımda olan ve bana her konuda en büyük desteği veren ailem... En başta onlara büyük bir şükran, ve böylesine sevgi dolu bir aile ortamında yetişmemi nasip ettiği için Allah'a içten bir şükür borçluyum ... 

Sahip olduğum her türlü nimet için; ailem ve akrabalarım için, sağlığım için, huzurum için, sevdiğim ve bana verdikleri sevgiyle, muhabbetle, dostlukla, arkadaşlıkla hayatımı bir şekilde güzelleştiren ve anlamlandıran herkes için... Görebildiğim gözlerim, duyabildiğim kulaklarım ve çıkan sesim için... Herşey için bunları veren Rabbime hamd-ü sena... 

 Umarım yeni yaşım hayır ve mutluluk getirecek, beni sahip olmam gereken özle buluşturacak ve benim daha iyi, daha mutlu, daha huzurlu ve daha güçlü bir ben olmamı sağlayacak; ve tüm bunlar gerçekleşirken, bu süreçte yaşadığım huzur ve mutluluğu, hüzün ve kederi paylaşabileceğim nice güzel kalbi benim kalbimle birleştirecek harikulade bir yaş olur... 

Iyi ki dilemişsin, iyi ki anneme beni doğurmayı nasip etmişsin ve iyi ki de yaşamama fırsat vermişsin Allah'ımm..."

*



Beni instagramdan takip etmek isterseniz: yenilerkendinihayat 

16 yorum:

  1. Canım benım dogum günün kutlu olsun hep çok mutlu ol yeni yaşında herşey istediğin gibi olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bitanem, tüm güzel dileklerine kocaman içten bir "Amin!" diyorum :)

      Sil
  2. İyi ki doğmuşsun canım, dünya bir Özlem de seni görmüş, iyi ki var edilmişsin yokluk kuyusundan çıkıp. Varlığın kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki hem de binlerce kez... Teşekkür ederim Öznur'cum, çok manalı bir doğum günü mesajı oldu benim için, yürek dolusu sevgiler :)

      Sil
  3. İyi ki doğmuş ve iyi ki de tanımışım seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim teşekkür ederim, ben de iyi ki tanımışım seni ^_^

      Sil
  4. Nice sağlıklı, mutlu, iyikileri bol yaşlara ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Gözde'cimm çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. hayırlı olsun yeni yaşın hayatım. Rabbim hayırlı , huzurlu, mutlu ,sağlıklı nice yaşlar nasip etsin inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bitanemm, güzel dualarına içten bir Amin :)

      Sil
  6. insanların kendilerine not yazmasına bayılıyorum ben.. her sene doğum günümüz gelsin mutlu bir gün geçirelim diye beklerken aslında yaşlandığımızı unutuyoruz.. büyüyoruz, ölüme yaklaşıyoruz.. bunun farkında olunca doğum günlerini sevmiyorum ama hayat bu doğ-yaşa ve öl!

    iyi ki doğdun, sevgiyle, huzurla çok yaşa demek istiyorum sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mervecim çok teşekkür ederim canım :) Dediğin gibi aslında, doğum günleri insanın yaşlandığını ve ölüme bir adım daha yaklaştığını gösteren birşey. En önemlisi, insanın bunun farkındalığıyla doğum gününü kutlaması....

      Sil
  7. aa... Özlemciğim, ben daha dün gibi hatırlıyorum doğum günü kutladığımı, arşivine baktım ne yazmışım diye. bak kopyalıyorum yine aynı şekilde kutlayayım :))) 22 kasım tarihli yayınından:
    "Sevgili Özlem Kardeşim, mutlu, sağlıklı, uzun bir ömür diliyorum sevdiklerinle beraber, İnşeAllah. gözlerin de kalbin de hep gülsün diliyorum. sevgilerimle..."

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlem Ablacım sanki dün gibi değil mi bir önceki sene doğum günümü kutladığımda yazdığım yazı... Zaman ne çabuk geçiyor ben bir yaş daha aldım ve 25 oldum, artık çeyrek asırlığım :)

      Ben de güzel temennilerin ve içten duaların için -yeniden- teşekkür ediyorum ablacım, sevgilerimle :))

      Sil

Can-u gönülden yapılan birkaç satır kelamdır bu blog sahibesini sevindiren :)

BLOG DESIGN-Değmesin Yağlı Boya